Het verwijderen van nagellak

Nagellak aanbrengen is leuk, maar het eraf halen kan soms een vreselijk rot karweitje zijn. Ik doe het een inmiddels al maanden op onderstaande manier en ik vind het geen rotklusje meer! Wil jij weten hoe?Wat heb je nodig?

  • Een schaaltje
  • nagellak remover (met of zonder aceton)
  • wattenschijfjes
  • schaar


Begin met het knippen van de wattenschijfjes. Ik zelf knip een schijfje doormidden en deze dan weer door drieën. Indien je kleine nagels hebt kun je deze stukjes nogmaals halveren.


Als schaaltje gebruik ik een juskom van de Action. Hier zit een handig schenktuitje aan om de nagellak remover die je over hebt weer terug te gieten.

Elk stukje wattenschijfje “pel” ik. Een wattenschijfje bestaat uit verschillende laagjes katoen, deze kun je heel makkelijk uit elkaar halen. Budget wattenschijfjes kun je heel goed opdelen in twee lagen, luxere varianten kun je soms zelf in drieën of vieren delen.

Vul je schaaltje met nagellak remover en doop hier je watje in. Leg het watje met remover op je nagels en druk deze goed aan.


Laat dit enkele seconden zitten zodat de remover zijn werk kan doen. Na een 30 seconden druk je met je vingers op het watje en haal je deze er in een drukkende beweging van af. Al je nagellak zal nu op het watje zitten.

Dit is een hele snelle, budgetvriendelijke manier om je nagellak te verwijderen. Het is beter voor je nagels en vooral ook je nagelriemen omdat je niet hoeft te boenen.

Ga jij deze manier ook gebruiken? Laat je even weten wat je er van vind?

Advertenties

8 thoughts on “Het verwijderen van nagellak

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s