Nail Art Liquid Sand DIY

Overal waar je kijkt zie je de de nieuwe nagellak trend, liquid sand. OPI is er mee begonnen maar inmiddels kun je deze structuur lakken van vele merken vinden, Barry M; China Glaze; P2. Lakken die ribbelig opdrogen alsof er zand in zit. Ik probeerde het zelf ook te maken. Is het gelukt? Kijk verder!


Ik bracht een kloddertje Rimmel Coctail passion aan op een plastic ondergrond en mixte dit met zout. Ik mengde dit met een nail art kwastje en bracht dit nadat ik een laagje normale lak aangebracht had, aan op mijn nagels.

En zie hier het resultaat. Nee, ik vind het niet zo mooi. Zout is te grof. Nooit gedacht dat zout eigenlijk nog zo’n grote korrel had, haha.

Na het enkele uren op mijn nagels gedragen te hebben heb ik het weer verwijderd want wat gebeurde er, eigenlijk heel logisch. Als de nagels nat worden lost het zout een beetje op.

Nee, geen succes.

Advertenties

7 thoughts on “Nail Art Liquid Sand DIY

  1. Ergens lijkt het op hele grove caviar nails, verkeerd vind ik het niet. Inderdaad wat Toni zegt, vogelzand? Of het door de vijzel halen, zodat het kleiner wordt? Ik vond het wel een leuk alternatief! Oh, oplossende nagels. xD

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s