Models Own Pray

Ken je het programma Extreme Cheapskates op TLC? Dit leuke programma gaat over mensen die soms wel erg ver gaan voor koopjes. Ik houd van dit programma want ik ben een mini cheapskate. Nee, ik ga niet zo ver dat ik uit vuilnisbakken eet of op jacht ga naar muntjes op de grond bij een betaal automaat, maar als er ergens korting valt te halen ben ik er als de kippen bij.

Bij Boozyshop is een hele lekkere sale bezig waar ik een kleine slag sloeg. Ik kocht er onderandere mijn eerste Models Own nagellakje voor slechts €3,00.
Ik kwam er namelijk tijdens wat recente nail arts achter dat ik bijna geen goede bruine kleur heb, dus probeerde ik Pray uit van Models Own.


Models Own is een Brits nagellak merk dat momenteel, voor zover ik weet, in Nederland alleen nog maar online verkocht word.

De lak zit in een vrij simpel flesje en heeft een dun penseeltje. De lak zelf is goed gepigmenteerd en dekt geheel in twee laagjes. De lak heeft wel de neiging wat streperig te lakken omdat hij vrij dik van structuur is.

Al met al vind ik het een fijn lakje in een mooie grijs/bruine kleur.

Het lakje is nog in voorraad bij Boozyshop, ik zeg sla uw slag!

Advertenties

4 thoughts on “Models Own Pray

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s