Nail Art Saran Wrap tutorial

Ik blijf constant zoeken naar nieuwe technieken om simpel leuke nail arts te maken. Het liefste nog met huis tuin en keuken middeltjes. Het net afstruinende kwam ik deze techniek tegen, de Saran Wrap techniek word het genoemd. Met behulp van vershoudfolie kun je onderstaand resultaat bereiken. Klik even verder voor een uitleg met stap voor stap foto’s.

Wat heb je nodig?

  • Twee kleuren nagellak
  • basecoat
  • topcoat
  • vershoudfolie
  • nagellak remover
  • nail art penseeltje of watten schijfje

Knip of scheur wat vershoudfolie in stukje en maak hier een propje van, dit ga je gebruiken om te stempelen.

Lak je nagels met basecoat en je basiskleur. Ik koos voor de speciale nagellak die ik van Boozyshop kreeg als bedank voor een bestelling. Deze lak is lekker dekkend en had slechts 2 laagjes nodig. Laat dit opdrogen.

Druppel wat van de andere kleur nagellak op een papiertje en dip hier je folie propje in. Stempel een enkele keer op het papiertje om de te veel aan lak te verwijderen. Als je op het papier het resultaat hebt wat je op je nagels wilt hebben begin je met stempelen op je nagels. Doe ik tot dat het patroon nagel vullend is.
Herhaal dit op al je nagels.

Maak de randjes van je nagels schoon op deze manier of dip een wattenstaafje in nagellak remover en ga hiermee langs de randjes van je nagels en over je nagelriemen.

Werkt je nagels af met een laagje (of twee) van de topcoat.

En klaar is deze simpele maar hele leuke nail art.

Nog enkele tips:

  • Je kunt kiezen voor kleuren uit de zelfde tint, zoals ik gedaan heb in het voorbeeld. Maar natuurlijk ook voor twee uiterste. Denk aan zwart/wit rood/groen paars/geel etc.
  • Je kunt ook met meerdere tinten stempelen voor nog meer diepgang. Dit heb ik gedaan in het paarse voorbeeld. Gestempeld met een lichtere groene kleur en een donkere.
  • blijf spelen met de kleuren en verras je zelf!


Zijn het niet net edelstenen op je nagels? Prachtig simpel resultaat wat iedereen zelf kan maken met slecht twee kleuren nagellak in je collectie en wat vershoudfolie.

Heel veel plezier.

Advertenties

4 thoughts on “Nail Art Saran Wrap tutorial

  1. Leuk effect! Hoe komen ze er op om met vershoudfolie te gebruiken. Je zou toch vermoeden dat je door het stempelen een onregelmatig opppervlak krijgt.

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s