OPI Princess

Weet je nog, toen je als klein meisje die prinsessenjurk uit de verkleedkist pakte en aan trok. Je in de spiegel keek en dacht “Hoe zal mijn prins eruit zien?”. Dat gelukzalige gevoel, dat je de hele wereld aan kunt; een wereld uit een sprookjesboek.
Helaas nu we allemaal wat groter zijn, oké niet in centimeters in mijn geval, weten we helaas beter. De wereld is geen sprookje met wolken gemaakt uit suikerspin en als je kikker kust veranderd deze helaas niet in een prachtige man.
Maar wie zegt dat als je ‘groot’ bent je je niet weer even een prinses mag wanen?


Deze prinsessenmanicure maakte ik door mijn nagels eerst met twee laagjes van O.P.I Sand in my Suit te lakken en vervolgens twee laagjes van budget lak Fogan.
Sand in my suit is een zand kleurige lak met hele mooie mini shimmertjes.  Met Fogan 23 als topper is deze manicure helemaal af.

Ik vind deze combinatie zo ontzettend schattig. Maar ook weer niet te schattig waardoor je het alleen kunt dragen met een tule rok, een toverstaf in je hand en sokken met een kanten randje. Nee, doordat de basis beige is is het hip. Nude is super populair.


Wat is/was jouw favoriete sprookje?

Advertenties

3 thoughts on “OPI Princess

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s