LA Girl Flash Pop

Mijn zus nam van Sint Maarten deze LA Girl duo lak mee. Ik denk dat je deze niet in Nederland kunt vinden maar ik kan alvast verklappen dat ik PRECIES dezelfde lak heb gevonden in Nederland maar met een ander merk stickertje er op zit. Deze ligt nog te wachten om gebruikt te worden. Binnenkort kun je deze dus ook voorbij zien komen.

Deze lak heeft twee kanten, een basis zwarte lak en een glitter topcoat. De topcoat is een doorzichtige lak met daarin stukjes glitter die heel bijzonder glanzen.  Dit soort glitter word ook wel flakies genoemd en zit bijvoorbeeld in het vaste assortiment van Essence.

De zware lak dekt goed in twee laagjes. De glitter lak is helaas iets minder fijn in gebruik. De glitters zijn best dik en grof waardoor de lak moeilijk aanbrengt. als je niet van die grove uitsteeksels houd moet je zeker twee laagjes blanke topcoat gebruiken om dit uit te vlakken.

Het resultaat is wel echt prachtig. Heel subtiel hier met één laagje van glitters. Een universum met kleine sterren. Een zwart doek met diamanten er op.  Een twinkeling in je ogen bij kaarslicht. 

Advertenties

One thought on “LA Girl Flash Pop

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s