DIY nagelriem olie; hoe is het nu met?

In november liet ik een artikeltje zien hoe ik mijn eerste nagelriem olie zelf maakte. Als je het artikel gemist hebt, klik dan even hier.

Inmiddels zijn we dik drie maanden verder en heb ik de olie goed kunnen testen. Hoe is deze bevallen?

Allereerst het flesje en de inhoud.
Zoals je kunt zien is er een kwart uit het flesje. Ik heb de olie best regelmatig gebruikt. Het werkt heel erg zuinig. Met het kwastje één keer gedipt in het flesje kun je makkelijk drie tot vier nagels doen. Ik zelf ga over mijn nagelriem en een beetje onder de nagel en dan masseer ik het in.
Ik gebruik het in periodes, dan gebruik ik het meerdere keren per dag en dan vergeet ik het een paar dagen.

Dan de olie zelf.. De kleur is een beetje veranderd. Al na een enkele dag was de olie niet meer honderd procent helder maar een beetje ondoorzichtig. Ook ruik je de vitamine E olie er een beetje doorheen, dit vind ik zelf geen lekkere geur. Je ruikt het niet heel erg maar als je er op let..

Ik ben erg benieuwd waardoor de olie niet meer helder is en of dit kwaad kan. Is dit een teken dat de olieën niet samen gaan? Of gewoon een natuurverschijnsel wat geen kwaad kan?

Een volgende keer zou ik een etherische olie toevoegen aan de mix voor de geur. Verder ben ik nog steeds tevreden met de olie. Ik heb hem nog steeds in gebruik en mocht deze op gaan ga ik er zeker nog één zelf maken.

Advertenties

One thought on “DIY nagelriem olie; hoe is het nu met?

  1. Fijn dat het je zo goed bevalt. als de oliën niet samen kunnen dan zou je dat volgens mij ruiken. Als je alleen de vit. E olie ruikt dan zal het vast goed gaan. Waarom het troebel word weet ik ook niet, maar het is wel geweldig dat het zo goed werkt.

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s